Melding

Onze Dienstverlening

Onze Dienstverlening


KSK Tax & Legal Services is een multidisciplinair advieskantoor dat zich met veel toewijding richt op de fiscale en juridische dienstverlening aan zelfstandige ondernemers, (middel)grote ondernemingen, publieke instellingen en particulieren. 
 
Wij zijn werkzaam op bijna alle rechtsgebieden en leveren uitsluitend maatwerk. Dit doen we in heldere, duidelijke en  begrijpelijke taal.  
 
Wij kunnen u op verzoek voorzien van praktisch toepasbare en op maat gesneden fiscale adviezen op het gebied van bijvoorbeeld de loonbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. 
 
Maar ook ten aanzien van vraagstukken op het gebied van onder meer arbeidsrecht, sociale verzekeringsrecht, ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht en huurrecht bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Naast het geven van fiscale- en juridisch advies kunnen wij als rechtspraktijk ook uw rechtsgeschillen met de Belastingdienst, het UWV, de SVB of de gemeente voor u behandelen. Wij ontzorgen u volledig en nemen u het gehele bezwaar- en beroepsproces uit handen. 
 
Ook wanneer u tijdelijk behoefte heeft aan een fiscaal/juridisch specialist aan huis, bijvoorbeeld doordat u slechts tijdelijk specifieke juridische kennis en ervaring nodig hebt of doordat een medewerker tijdelijk is weggevallen door ziekte/zwangerschap etc.,  is KSK Tax  & Legal Services beschikbaar om deze functie tijdelijk in te vullen.
 
Voor de buiten onze dienstverlening vallende disciplines (bijv. letselschade, boekhouding, de feitelijke oprichting van een vennootschap etc.) beschikken wij over een netwerk van vooraanstaande advocaten, accountants, notarissen en administratiekantoren.
 
KSK Tax & Legal Services is een “one stop shop” voor al uw fiscale en juridische zaken.